Ç’po ndodh me informacionin në ditët e izolimit? Top Channel

Intervistë nëpërmjet Skype në Top Channel lidhur me informacionin, raportimin e medieve, dezinformimin dhe mënyrën se si qytetarët duhet të mbrohen nga dezinformatat.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply