ECPR General Conference 2020

Në konferencën e përgjithshme të ECPR-së, të mbajtur online për shkak të pandemisë, diskutuam për narracionin dominant të komunikimit politik online në Kosovë.

Fokusi i prezantimit ishte te mënyra se si spektri politik kosovar përdori Facebook-un gjatë tre muajve të parë të pandemisë, kur shoqëria e Kosovës u ballafaqua me COVID-19 dhe zhvillimet politike rreth qeverisjes.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply