Forumi ‘Tregime digjitale për ndikim social’

Më 16 dhe 17 dhjetor u mbajt Forumi ‘Tregime digjitale për ndikim social’ (Digital Storytelling for Social Impact) në Sofje të Bullgarisë, organizim i Departamentit të Shtetit/SHBA, Digital Communication Network dhe World Learning.

Në këtë Forum morën pjesë mbi 300 pjesëmarrës nga 32 vende të ndryshme duke përfshirë edhe Kosovën. Ndër folësit e Forumit kishte edhe nga Poynter, Google, Radio Evropa e Lirë, Arloopa, etj.

 

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply