Intervistë për dezinformatat dhe koronavirusin – Koha Ditore

Në artikullin “Virusi i rrenave” të gazetarit, Rexhep Maloku, të botuar në gazetën ‘Koha Ditore’ mund të lexoni përgjigjet e mia për dezinformatat e konspiracionet më të mëdha të këtyre ditëve, lidhur me koronavirusin.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply