Ligjëratë në shkollën verore për gazetarë të rinj në Shkodër

Të enjten diskutuam me studentë të gazetarisë në Universitetin e Tiranës, të Shkodrës dhe të Prishtinës në një ligjëratë për raportin medie-politike në Kosovë dhe në Shqipëri.

Shkolla verore për gazetarë të rinj dhe studentë të gazetarisë “Profesioni i gazetarit në kohën e fake news-it dhe propagandës politike” u organizua nga Fondacioni Konrad Adenauer dhe Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit, Universiteti i Tiranës në datat 22-27 shtator 2019, në Razëm, Shkodër.

 

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply