Prezantim në “COST Awareness Days”

Prezantim në ditën informuese “COST Awareness Days” për Programin e Bashkëpunimit Evropian në Shkencë dhe Teknologji, që u mbajt më 19 nëntor 2019, në Biblotekën Kombëtare në Prishtinë.

Aktiviteti është duke u organizuar  nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe e Teknologjisë, në bashkëpunim me Associacionin COST dhe  ka për qëllim ofrimin e informatave rreth mundësive të përfitimit që kanë hulumtuesit nga Kosova në kuadër të asociacionit COST, përfshirë ndarjen e praktikave të mira dhe aspektin praktik se si mund t’ju bashkangjiteni aksioneve ekzistuese.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply