Si po ndikon infodemia në këto ditë pandemie? Euronews Albania

Intervistë nëpërmjet Skype në programin e mëngjesit në Euronews Albania, “Goodmorning Albanians”, lidhur me infodeminë dhe shpërndarjen e dezinformatave në kohën e koronavirusit.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply