Tryezë diskutimi – “Luftimi i lajmeve të rreme dhe i propagandës në media online”

“Luftimi i lajmeve të rreme dhe i propagandës në media online”, ishte tema e cila u diskutua në një tryezë të organizuar nga OSBE-ja në Ferizaj.

Ndër të tjera diskutova për format më të avancuara të lajmit të rremë, deepfake dhe shallowfake, si dhe nevojën urgjente për edukim medial të shoqërisë.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply