Virusi politik – Intervistë #Koha Ditore

Në artikullin “Virusi politik” të gazetarit, Besnik Krasniqi, të botuar në gazetën ‘Koha Ditore’ mund të lexoni përgjigjet e mia për komunikimin politik dhe përdorimin e mediave sociale nga politikanët kosovarë.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply